Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

22 Oct 2012

Tarikh kahwin Chong Wei dan Mei Choo di cepatkan


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !

Bagus tu kasi cepat lagi bagus , tak leh kawan lama-lama tak elok , haa kasi kahwin kasi cepat dapat anak , lu umur dah 30  jangan tunggu lagi , haa nanti tua nanti anak baru  nak gi tadika , tu pun kalau ada anak ....



Menurut akhbar Sinar , kata abang Chong Wei ....

"Jika mengikut perancangan awal, majlis sepatutnya diadakan tahun hadapan.Bagaimanapun berikutan kematian nenek Mew Choo baru-baru ini, mengikut kepercayaan masyarakat Cina mereka dikehendaki berkahwin dalam masa 100 hari selepas kematian tersebut atau terpaksa menunggu tiga tahun lagi,"
Baca lagi sini

Chong Wei kenduri dapat penaja woo , mesti panggil Agong punya , PM Najib mesti panggil punya , Menteri Sukan mesti panggil  punya , lu sendiri pun tau kan , orang Islam mesti makan Halal punya wooo , mau pesan awal-awal woo ..Gurau ja Chong Wei , apa pun selamat berkahwin , tahniah menang Terbuka Denmark  !!

Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

7 comments:

Sue PeLik said...

huhuhuhu sonoknyaaa!!

abg cik said...

tentu sonok , nak kawen !!

Dunia Wilma said...

Tahnaih Chong Wei dan Mei Choo...
Semoga berbahagia ke anak cucu...
Mesti ramai nak tengok live majlis perkahwinan nie kan...
Hopefully kena tayang kat TV...

Intan Norhaida said...

sonok le mei choo...chong wei kaya..hehhe...
congrats le tuk both of them.....
kawin le cepat2...nk tunggu 3 thn lg??? lama tul tu...

hainom OKje said...

Betul tu Intan.... tambah le sonok... dapat glemer lagi... kaya lagi...wah sonok berganda! he..he..

TiranaAduka said...

semoga berbahgia .dan cepat2 dpt chaya mata.

abg cik said...

ya tirana, cam tu gak la aku wish kat dorang , happy birthday , ehh , happy aniversary

Post a Comment