Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

21 Oct 2012

Tak leh nak update blog dah


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !
Tengok tu dah mula sibuk , cam ni tak leh nak update blog dah...... Aku kena tackel dia kasi dia main mainan yang baru beli tu , baru dia ralit main tu , haaa leh update blog , kalau tak tangan tu asyik nak menekan ja . Nanti sat aku nak babab tangan kecik ni . Sebelum ni aku suruh gini ' tangan letak bawah no '  dia letak . Tapi , sekarang dah tak leh dah , dah mula nak menekan , jangan shutdown terus dah ......mana mainan dia tak tau .....
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

6 comments:

hainom OKje said...

Biasalahb. cik... bapak borek anak rintik....analah tau satu hari nanti jadi blogger of the year ke...he....he... nak tunggu bapaknya dapat gelaran tu.... tak tau bila...???? he..he.. samalah ngan OKje pun...

miz ruha said...

alah, dia pun nak update blog juga tu....

abg cik said...

mudahan , kecik lagi , tahun 2020 kot blogger of the year

Intan Norhaida said...

anak minta dimnjai la tu...bapaknye asyik mnjakan blog aje...hehe....
ade talent nk jd blogger nmpk!!!

Nor Zilla Sensei said...

nanti sibuk nak memblog jugak tu. beli tab satu utk dia.heeh

abg cik said...

biasa la anak nak ikut bapa

Post a Comment