Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

3 Oct 2012

Dah pandai cakap, tapi hujung-hujung je...


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !
Dia dah pandai cakap, tapi hujung-hujung je, contoh ' kut ' biskut , ' lo ' milo , baru-baru ni dia minta 'kut' aku pun hairan , apa tu? Oooo rupanya biskut , lepas tu dia minta 'lo' ,oooo milo , rupanya dia biskut nak cicah dengan milo , dah pandai sebut rupanya , lepas ni apa pulak ? Abah nak 'am' ? Nak makan rupanya hi hi , last sekali part yang best , ' abah nak oouuukkk  !! '  hah apa pulak ni ?  Nak berak rupanya ......hissh macam-macam  budak kecik ni ....
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

2 comments:

Wilma said...

Comelnya ^_^
Kalau anak buah saya plak "kut" untuk ikut...
Dengar jak enjin kereta berbunyi...
Berlari2 dia minta dukung mau ikut :-)

hainom OKje said...

Seronokkan....untung sekarang ni perkembangan diaorang kita dah boleh rekodkan..... pas tu boleh masuk blog.... jadikan kenangan!

Post a Comment