Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

16 Oct 2012

Huda pekena mak dia ...


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !

Hari ni Huda pekena mak dia , tadi waktu aku balik hantar makanan lunch tadi , aku tukar Huda punya pampers , sebab kencing dah banyak dalam kol 1. 30 macam tu , jadi aku hantar wife keje , tolak dari rumah dalam kol 2. 30 .  waktu aku dukung dia masuk dalam kereta tak ada apa-apa berlaku lagi , tapi kat dalam kereta , selepas aku serahkan dia kat wife aku , tetiba je wife terkejut apsal seluar jeans dia basah ?
 . Tengok-tengok Huda dah bantai ken....... atas seluar mak dia , pampers tu baru je tukar sejam yang lalu , camna leh basah , ' tak pe lah basah sikit je ' kata wife aku, so tak pa la, sampai je kat rumah pengasuh , serahkan dia kat pengasuh , kami pun nak bertolak ke tempat keje , dengan selamba wife duduk kat tempat penumpang tempat aku letak Huda tadi , haaaa belakang seluar jeans dia pulak basah !! , konfim Huda ken......atas kusyen kereta , tak pasal kena balik tukar seluar dan siram sikit kusyen kereta , taruk Febreez sikit , hissh macam-macam la kalau siap nak gi keje ni , nak tahu kisah pagi tadi Huda buat apa ? , klik sini 
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

6 comments:

Sop said...

hahah.. biasa lah kanak2 kan? :)

abg cik said...

selalu dia buat hal time kita nak gi keja

norazis said...

bape umo cik huda kita ni?

abg cik said...

baru dua tahun bonda

Dunia Wilma said...

Budak2...Memang la macam tu Abg Cik ^_^
Cara dia nak tunjukkan sayang dia pada parents dia bah tu...

abg cik said...

besar sikit nanti , tahu lah tahan kencing agaknya

Post a Comment