Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

2 Oct 2012

Bihun sup je malam ni , penah dengar Bihun Sup Tumis ?


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !
Malam ni makan bihun sup je  di kedai depan tu , alah 3 orang je tak kan nak masak malam ni , lagipun masa terhad , kol 10  kak long dah nak tidur , makan ringan-ringan je . Tapi aku minat betul bihun sup tu , first time aku makan Bihun Sup Tumis , pelik kan , bihun sup tu ditumus dengan bawang sebelum dihidang , baunye sukup wangi , dan kuah dia berasap , anak aku makan sampai licin . Tapi gambar bawah ni hiasan je , terlupa nak ambil gambar hi hi .



Ni first time aku makan bihun sup tumis , selalunya , kuah tu ditumis awal-awal lagi , tapi  bihun sup ni , ditumis sebelum dihidang , memang sedap .Rasanya sama macam maggi yang ditumis . Cukup la untuk makan sebelum tidur , tak leh makan berat-berat sangat . Siapanak makan boleh datang sini , Restoran Umbut , Jejawi ,Perlis .
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

2 comments:

miz ruha said...

tak pernah makan n 1st time dengar bihun sup tumis~~

hainom OKje said...

Jauhnya nun kat hujung dunia tu.....Nape lah tak ambik gambau abg cik.....

Post a Comment