Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

6 Oct 2012

Siapkan homework dulu , baru main game


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !
Kena siapkan kerja sekolah dulu baru main game , tu syarat nak main game , tak leh main lama-lama takut nanti pakai spec mcm abah .

Asyik tengok youtube je , kejap main game , tak pe la ajar biasakan dengan komputer , nanti kat sekolah tak le kekok  sangat dengan komputer ...
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

5 comments:

Dunia Wilma said...

Comelnya dia ^_^
Anak buah Wilma yang baru Darjah 2 pun dah ada Facebook tau...Siap pandai tagging lagi...

abg cik said...

Tq wilma , nanti anak Wilma pun comel mcm wilma gak

hainom OKje said...

Rajinnya buat homework ... umur bape b. cik?....muka dia lain ngan adik dia ek?

abg cik said...

yang ni umur 5 tahun , muka ikut bapa dia

norazis said...

betul la tu..untung anak2 zaman cyber ni..elok gak ddedahkn ngn gadjet2 yg beri manfaat ni..sek rndah dh rmai pkai hp..time ank2 akk dulu ms tu awal 2000an kurg lg bende2 alah yg canggih2 ni..dorg pn tak dbelikn atau ddedahkn..cd player,lcd tv (hya tv lama 17")astro n hp apelagi..9 pm dah tido..tv pun x on..sabtu ahad dah siap hw baru full time main n tgok tv...lg pun akk org yg tak mmpu sume tu..

Post a Comment