Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

19 Oct 2012

Blog trafik tinggi tapi cerita pasal orang ..


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !
Ada satu blog tu trafik tinggi , tapi cerita pasal orang , pasal aib orang , malu orang , ok tak ? , VS blog cerita pasal tuan belog , dan pendapat tuan belog , mana satu pilihan kita ?, dulu memang belog ni banyak cerita pasal orang , tapi takla pasal aib orang , aku cerita pasal  artis berita artis , bukan aib dia . Tapi sekarang ni semenjak aku guna domain Dot Com ni  aku banyak menulis pasal kehidupan aku la , rasa rugi lak , domain aku yang bayar , tapi cerita pasal orang lain , nak wat pe , biarlah trafik blog ni rendah pun , asalkan pelawat datang sini suka baca tulisan aku , yang suka bacalah , yang tak suka pergi la blog yang cerita pasal artis ka sukan ka , nak tengok gambar tak senonoh dan tak tutup aurat , haa pergi blog lain ,  belog ni gambar semua tutup aurat , aku takut pendapatan yang aku dapat dari blog ni tak da keberkatan .Macam kartun di bawah ni , luahkan apa yang terbuka di hati tu ke dalam blog anda....



Tapi kalau nak main dengan SEO dah tentu kena buat entri pasal gossip-gossip , cerita panas , cerita pasal artis tu artis ni , dan macam-macam lagi . Tentu banyak trafik masuk, tapi nak wat apa , artis tu dapat untung kita tolong promote dia ....pada aku , biarlah trafik aku sikit , asalkan pembaca puas hati baca tulisan aku dalam blog ni ....


Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

6 comments:

Dunia Wilma said...

Setuju 100% dengan Abg Cik...
Don't worry...
Wilma percaya blog Abg Cik nie tentu akan meletup...Wilma akan selalu support Abg Cik ya ^_^

hainom OKje said...

Cayalah b. Cik....he...he..

abg cik said...

Dari segi gaya penulisan Wilma , abg cik percaya , blog wilma juga akan meletup nanti

Mia Liana said...

wahhhhh.... luahan hati nampaknya. memang pun. trafik tinggi hanya di kala citer tu sedang panas... esok2 belum tentu trafik tinggi.

kalau citer pasal personal, memang trafik tak banyak. tapi boleh maintain.

mula-mula dulu mia 100uv satu hari.. lepas tuh naik 200uv... lepas tu naik 300 uv... dan seterusnya sehinggalah sekarang maintain 500 - 600 uv sehari... alhamdulillah...

boleh juga diselang selikan dengan entri lain. tapi jangan banyak sangat. nanti orang boring dan tak tahu nak komen apa.

apa pun semuanya kena bermula dari bawah... memang susah sikit nanti lama2 ok...

p/s: eh termembebel plak awal2 pagi ni, mentang2 esook tak keje.... heheheh

abg cik said...

Tq , lah mia datang komen kat belog hingusan ni , trafik mia maintain ok tu , tahinah , bila la aku ni nak jadi femes macam mia

Vitamom Liana said...

Tumpang lalu ye tuan tanah..
Saya ada menjual set menyusu, bersalin & hamil :)
http://thevitamomshop.blogspot.com
http://facebook.com/vitamom

Post a Comment