Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

8 Oct 2012

Dia stay up lagi malam ni ....


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !
Anak kecik aku , stay up lagi malam ni , stay up tu maksudnya , jaga lewat malam la bagi aku . Tak tau nak wat camna dah , kelmarin aku kasi dia tido kol 3 petang sampai 6.30 petang , dengan aku sekali terlelap , patut lah kol 12 mata masih segar bugar. Semalam aku delay dia punya tido , kasi dia ngantuk betul , hah kol 3 baru dia tertido kat depan tv , itu pun setelah ditutup semua lampu , cuma buka lampu dapur ja , nampak suasana ala night club . Hari ni mai keja pening kepala. Huda oh huda.........
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

7 comments:

hainom OKje said...

Tak pe... teman ayah berblogging eh Huda!

Crew Fathi said...

Hehehe.. comei gitu.. ^_^

abg cik said...

Pening tahap maksimum

Dunia Wilma said...

Huda nak manja2 dengan ayahnya bah tu :-)

Intan Norhaida said...

kalau sy nk bagi anak tido, kena make sure lampu malap...so kul 10 mlm, lampu dh ala2 romantik gtu kt umah..tv pun pasang dgr x dgr..hhehe

abg cik said...

kena pasang lampu malap gak

.::: Princess MOMOY :::. said...

comelnya. nak pinjam teddy mr bean boleh?
pasang lampu gelap2 samar2 ok kot

Post a Comment