Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

20 Oct 2012

Kelantan is my feveret , tapi aku pilih ....


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !

Aku pilih ATM  menang Piala Malaysia malam ni . Atm mantap di semua posisi tak dak pemain kena kad kuning , dan injured , semua ok , gempur habis-habisan , taktik menyerang lah ATM malam ni , jangan bawa kereta kebal dah le .  Kelantan memang feveret aku semenjak dari dulu lagi , tapi ada dua tonggak mereka Qhaddar dan Norfarhan  tak leh main , sbb kad kuning , nak harap Mat Yo  sorang , tak leh le  , semi-final hari tu manjang hilang bola , asyik nak kelecek je, dia dapat try 2 kali je . Jadi ,malam ni pastikan melekat kat depan TV , 8.45 malam , pastikan Solat Isyak dulu ye ....
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

8 comments:

MrJep said...

Gomo ATM Gomo..hahaha..Saye sokong ATM..Malm
Nie Hai-O Dan Marlon Meledk Pakai Kete Kebal..

abg cik said...

tak tau sapa nak menang , tapi nampak macam ATM , kalau tekde sapa injured

Dunia Wilma said...

Wilma memang tak tengok bola...
Tapi, Wilma sokong pasukan yang menang...
Itulah pasukan yang Wilma sokong...Hehehe...

Nadratul Syazwana said...

ATM la ATM.. Selangor haritu dah kalah :(

abg cik said...

Tak tengok bola tak pa , tengok result ngan gol dah la

hainom OKje said...

No komen....he..he... nak tgk resukt aje... teman nak tengok cerekarama mlm ni...

miz ruha said...

nak tahu pasukan mana yang menang aje... :)

abg cik said...

he he Kelantan menang 3-2 , gomo kelate gomo

Post a Comment