Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

19 Nov 2012

Temujanji dengan Dr Aishah , pakar sakit puan


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !


Bukan ada masalah apa, cuma nak sunatkan Huda je , .....selepas sunat masih mampu tersenyum walaupun dalam bilik Dr tadi meraung sakan .Anyway , ni  alamat dia klinik tu  ...

Poliklinik Dr. Aishah Dan Dr. Fisol. Business Listing. 3, Komplek Seri Temin, 08000, Sungai Petani, Kedah. Tel 04-421 2878; Tel 04-425 126

Dr Aishah ni sebenarnya popular dengan produk dia , nak tau produk dia , tengok ni Facebook Dr Aishah  . Haa tu dia Dr Aishah Solution (DAS ) , bagi siapa yang nak kurus cepat bolehlah try DASTO Green Tea , harga dia ? Call lah tanya sendiri dengan Dr Aishah .

Ada sorang kawan aku ada masalah dapat anak , dah setahun setengah kahwin , belum ada tanda-tanda hamil , dorang pun try lah produk Dr Aishah yg mana satu aku tak pasti , 2 bulan lepas tu hamil .  Nak kata kebetulan ka atau apa ? Kuasa Allah ye kita cuma berusaha .....


Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

2 comments:

hainom OKje said...

Nape lambat sangat sunatkan Huda b. cik... Anak Okje sunatkan masa baby lagi....masa dia tak tau apa-apa lagi!

abg cik said...

Tak terfikir lak nak sunat waktu baby

Post a Comment