Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

5 Nov 2012

Ainan Tasneem cita-cita nak jadi Pensyarah


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !
Bagus lah tu nak jadi pensyarah , pelajaran diutamakan kan ? Menyanyi nombor 2 kan ? Petikan dari Mstar ...

Walaupun nama Ainan mula menjadi perhatian di industri muzik tempatan, namun penuntut jurusan Kejuruteraan Bioproses dari Universiti Malaysia Perlis itu mempunyai cita-citanya sendiri iaitu ingin bergelar seorang pensyarah.

"Memang menjadi pensyarah merupakan impian saya sejak dahulu lagi dan diharap ia dapat menjadi kenyataan satu hari nanti.

"Walaupun sibuk dengan hal muzik, saya tidak pernah abaikan pelajaran. InsyaAllah, moga impian saya itu terlaksana," katanya. Berita penuh sini

Apa pun Ainan dah ada peminat sendiri , terutama dari golongan remaja . Sekarang ni dia dah jadi student UNIMAP kat Perlis ni , tahniah dan selamat belajar . Abg cik pun minat gak hehe, gambar atas nampak dia kurus sikit nooo ...Ainan kalau terbaca blog ni , kita support you  ok !!
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

3 comments:

sabree hussin said...

salah satunya boleh dibuat secara part time

Nor Zilla Sensei said...

hehehe..abg cik minat dia upanyer.. kita tak minat sgt lor.huhu. support abg cik je :-)

hainom OKje said...

ooo...ini orangnya....Lagu aina tasnemm yang aku suka dia.... best jugak...
bagus jugaklah kalau ada cita-cita cam tu....

Post a Comment