Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

27 Nov 2012

Nasib baik ada U Mobile


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !

Nasib baik ada U Mobile , dapat gak update belog, kalau tak ..... dua hari la tak berupdate.

Tak pa lah janji boleh update guna phone . Aku ada bawa P1 kat tempat kursus ni . Tapi malam malam ni kalau free aku guna ja .

Malam ni tak ada xtvt , haa aktiviti tu , nak merayau sat lah . Kalau free baru layan P1, kpd kengkawan yang menderma tu , selamat menderma , aku akan derma balik , dan bayar semua hutang korang.

Nak wat camna , ada urusan kerja di Taiping la 2 hari . Harap ada signal P1 malam ni . Esok dah nak balik dah ....
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

3 comments:

Kakzakie said...

Baru 2 hari dah rindu blog ye... kakak kalau cuti blog memang cuti tak ada rindu-rindu tau. Rindu anak adalah...

Crack said...

uih...patut bang cik senyap aja...kursus rupanya...bang cik..perlis dok hujan ni...balik jaga rumah.. :p

hainom OKje said...

Patut pun senyap je 2 hari ni eh... kursus ke b. cik? naik pangkatlah tu

Post a Comment