Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

16 Nov 2012

Sepetang di Amanjaya Mall


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !

Petang kelmarin gi makan kenduri kat Sg Petani , bawa bebudak ni jalan kat Amanjaya Mall , perggh best , sat gi aku cerita , layan gambar dulu.

Pasaraya ni baru buka  bulan September  2012 , jadi tengah top la  ni . 


Baru sampai , gi food court dulu , makan sizzling chicken , kenyang sampai malam . Yg syok tu kat depan food court u ada GSC ha , leh tengok wayang , tapi kelmarin malam Jumaat , tutup awal . 


Kat mall ni ada C-Mart , macam tak caya harga dia , murah gila , kalah Tesco tu , Pet-Pet yg aku selalu beli hara RM 35.90 , kat sini cuma RM30.90 , Tisu Premier harga biasa RM 11.90, sini harga RM8.90. 
Dynamo biasa beli RM 24.90 , kat sini harga biasa RM22.90 , Downy harga biasa RM22.90 kat sini RM20.90 , Bagi aku murah la ....  


Dan anak aku 2 orang ni mesti diletakkan dalam troli , nak main lari ja , takut sesat ...


Sempat bergambar kar Ground floor tu , luas betul , 4 biji padang bolasepak tu ...dok berkenan handphone Android kat sini lak .....




















Ni yg buat aku tabik kat pengurusan Amanjaya Mall ni , ruang solat yang selesa dan besar , dan tak berbau , .........syukur... selamat sampai rumah ..
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

4 comments:

hainom OKje said...

Jalan ya b. cik.... syok nampak makan-makan tak ajak OKje...he..he...

hainom OKje said...

b cik baru lagi mall ni... sebab tulah tak sempat berbau lagi!!! ha...ha...

abg cik said...

Mall baru , tak busuk lagi , harap tempat lain busuk , lantak la surau dan tandas dan juga food court jangan la busuk

Anonymous said...

sekarang dah mahal....

Post a Comment