Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

14 Nov 2012

Kontrak baru dengan Exabytes berjaya ..


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !
Kontrak baru dengan Exabytes dah lulus tengok email bawah ni , siap suruh buat invois lagi , Alhamdulillah ...masyuk..

Kontrak yg pertama dulu aku dibayar RM50 untuk 3 bulan untuk banner Exabytes kat top atas blog ni , nampak tak ? Kali ini kontrak kedua aku mohon atas Ticket yang sama , dia kasi naik lagi sewa tu RM55 pulak , ni namanya rezki , pasang niat yg baik dalam berblog ni .

Sini aku nak share lah , untuk siapa kengkawan yang nak try mohon iklan Exabytes ni aku ada buat entri pasal cara nak mohon iklan ni , tengok link kat bawah ni ....
http://www.araublogger.com/2012/09/cek-dah-sampai-kontrak-pengiklanan-dari.html

Iklan dia dibayar bukan berdasarkan klik , tapi berdasarkan kontrak selama 3 bulan . Semoga anda berjaya dapat iklan Exabytes , try dulu mana tau dapat ....
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

9 comments:

Intan Norhaida said...

bukan dr nuffnang la ye???abg cik x dpt status gliterrati la ke?????kureng paham ni....

Sop said...

tahniah..
masyuk lagi.. heheh

Crack said...

Blog teman tak power...payah nak dpt la kontrak2 ni...uuuu...sedih

hainom OKje said...

Ok jugak tu b. cik ...boleh cuba!!

hainom OKje said...

hu..hu.... kalau klik benda tu memang buang karen ajelah yeh.... hu...hu...

abg cik said...

Buang karen lah kalau klik exabyter tu , tak yah klik pon takpa

HARLENA SHUKOR said...

wahhhh tahniah ya..... hebat...

Mia Liana said...

hmmm... menarik ni. berkenan pula mia...

abg cik said...

korang pun boleh mohon kontrak tu , kasi trafik naik sikit ja

Post a Comment