Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

24 Nov 2012

Pening dah dengan Android ni !!


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !

Pening dah aku dengan Android ni , kalau tak sabar , memang aku baling la , aku ni pelik sikit , waduh makan masa woo nak biasakan diri dengan Phone Android ni , nampaknya aku terpaksa hadiahkan kepada wife aku , aku terpaksa pakai phone lama aku tu , susah betul nak update blog , dah la tu tak detect aku punya U-Mobile WAP pula .

Tadi dekat 2 jam aku nak update blog pun tak leh , lagi pun aku dah pening kepala la nak guna keyboard yg touchpad ni , biarlah nak kata apa pun aku ni ' jakun' ? Kena guna phone yg ada butang gak .....
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

2 comments:

Mia Liana said...

sabar ya... abg cik pakai android yang mana? setakat ni mia pakai samsung s advance ok je.. takde masalah...

abg cik said...

saya pakai android lama ,Android 2.3.3 , ambik masa gak , rasanya nak kasi sama wife la

Post a Comment