Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

24 Nov 2012

Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !


Follower aku sekarang tak lah banyak mana pun .....haha sikitnya ....


Tag line dia pun nampak dia memang peramah dan tak sombong ......
Smile... Smile... Smile..  tag line mialiana.com 

Yang aku paling suka adalah , mia  dia peramah , tak kedekut ilmu , tak sombong , banyak memberi pendapat yg membina , blog dia pun sarat dengan ilmu blogging . Kalau otai-otai blogger yang lain sahih tak teringin nak balas jejak ke blog-blog newbie mcm aku ni , tapi mia ok , tak sombong ....walaupun dia setaraf dengan blogger otai yg lain .

Kalau kita tinggal jejak dalan Cbox mia , confom dia akan balas , lambat dgn cepat je bergantung pada masa , sure dia akan balas jejak .....

Jom kita join Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com


Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

45 comments:

Mia Liana said...

terima kasih ya abg cik sudi join segmen mia ni... mia dah check, entri penyertaan lengkap.

touchingnya bila mia baca jawapan abg cik ni... sungguh menyentuh. huhuhu kalau tak sibuk, mia akan cuba balas jejak siapa yang bertandang.

abg cik said...

tq lah mia sudi singgah

Fariz Reza said...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 293 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

From: Fariz Reza [Dot] Com

Ieta Mat Sa'ad said...

tqvm abg Cik coz buat entri ni, sy pun dah tertambah rakan blog dgn entri abg cik & segmen puan mia buat tu... hehe... thanks to u all....

miz ruha said...

jenguk abg cik dari segmen yang sama... ^_^
setuju dengan apa yang abg cik tulis tentang kak mia tu... :)

Mysyah Holiday said...

Assalamualaikum.
Syah datang dari segmen yang sama. Syah Followers ke 295

Jika sudi, jom join segmen syah pula.
InsyAllah ada hadiah. (Link)

Semoga dapat mengeratkan silatulraim.

Anisa Anuar said...

datang dan bw sini
http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

yana aina said...
This comment has been removed by the author.
yana aina said...

dari segmen sama dtg follow & BW ^^

http://nazlyizan.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Engku Muzahadin said...

Penat terbang tinggi-tinggi;
Datang sini rehatkan diri`Dari Segmen yang sama :) Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan :D

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

IsmailDotCom said...

Salam perkenalan :) Singgah dan Follow dari segmen mialiana.com Jemput singgah blog saya http://ismaildotcom.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

AyuInsYiraH said...

assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

Najihah Hasin said...

Bw.. jemput singgah and see new entri… dtg dr segmen yang sama…http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Muhd Ashraf Muizz said...

saya follow sini .. jum singgah http://ceriteraashraf.blogspot.com/2012/11/ada-orang-ajak-date.html

hainom OKje said...

Amboi b. cik layan segmen nampak!!! he...he...

hainom OKje said...

Okje pun sama!

abg cik said...

nak kena layan segmen pulak baru bertambah follower

Reena Shukri said...

reena singgah sini..dr segmen yg sama..:)

http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Faqihah Husni said...

Assalamualaikum.. Faqihah Husni singgah sini. Saya datang dari segmen yang sama.. :)


http://www.faqihahhusni.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Emas Putih said...

http://www.kisahemasputih.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_26.html

Dari segmen sama :)

Piepy said...

terjah dari segmen yg sama .. ^^
sy follow awk yew.. :D
http://julymasquerade.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Fendy said...

singgah dan follow dari segmen sama...
http://fendy1302.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Pecinta pink^^ said...

salam..singgah dtg dri segmen sme :) slm knal ye..ad mase jom jmput ke blog sy http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html maseh :)

A F R A A I N A H D I A said...

hi.. afraa dtg dr segmen yg same.. done follow. jom ke blog afraa plak :)

http://bulantemanbintang.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Eraz Fadli said...

Datang bergolek dari Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

http://www.erazfadli.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

yeenMiscelivious said...

salam.. yeen dari segmen yang sama
jemput singgah jika ada kelapangan ^^
http://treasurelicious.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Azwar Syuhada said...

salam , azwa datang dari segmen yang sama.. >_<

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Cik Yaya said...

singgh dari blog Cik Mia ^_^

Cik Syida said...

salam kenal,kte dtg follow sini dr blog kak Mia

EMMYMAZLI said...

Salam… Emmymazli datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan ^_^

http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Azira said...

dari segmen yg sma :)
done follow u ..

http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Kelana Cinta said...

Salam perkenalan di blogwalking perdana...Dari segmen yang sama.Follow sini gak~

Farra Izzaty said...

singgah sini dari segmen yang sama =)
dah follow :)
http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Hatimi Tahirruddin said...

salam kenal dari segmen yg sama...
http://timizero.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-blogwalking-mialiana.html

Maria Menado~ said...

haii.... dari segmen sama.. =)

selamat berkenalan...~

Jasmin said...

salam, datang dari sgmen yng sama...jemput lah ke blog sy


http://littledaies-port.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Gadis Cupcakes said...

Hai , from the same segment . done follow you . hit me back
http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

pelengkap rusuk kiri said...

done follow dari segmen yang sama :)

http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Sheera Aya said...

salam. singgah dari segmen yg sama. dah follow #320 & bw kamu. :)
singgah & follow sini juga ye kalau sudi.

http://sheeraya.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Nor Salmi said...

Assalamualaikum Abg Cik..
Singgah dari segmen sama.
Follow sini #321

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

nunnaly said...

salam, singgah dari segmen yang sama. canteknya blog awk. :)

mai singgah
http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Mia Liana said...

salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

Azza Afdzal said...

datang dari segmen yg sama

follow sini :)

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Mar Haini Abdul Rahim said...

Assalamualaikum, salam kenal dr segmen kakmia :)

jom singgah ^_^
http://mayesa-jcb.blogspot.com

Hazirah Muslim said...

dari segmen yg sama :)
jemput join :)
http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/11/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazura.html

Post a Comment