Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

19 Nov 2012

Exabytes dah email script kontrak baru


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !
Nampaknya Exabytes baru balik cuti Deepavali ni , cepat gak dorang reply , dah email script untuk kontrak baru bernilai RM55 untuk 3 bulan , jadilah , huh kena mantain trafik pulak dah , garu kepala , trafik aku teruk sikit la ni .....


Siapa kengkawan nak apply boleh tengok sini ,Cara nak mohon tengok sini
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

4 comments:

miz ruha said...

naikkan trafik abg cik... :)

exabytes untuk abg cik... ^_^

abg cik said...

exabytes tu tak klik pun tak pa ruha , itu iklan kontrak je

fyna said...

fyna ada apply gak..tp... lupa lak nak follow up..hehehe..

abg cik said...

suka hati kamulah

Post a Comment