Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

14 Nov 2012

Ketagih gulai temenung Kak Ti


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !
Dah beberapa hari dah aku jadi ketagih makan gulai ikan temenung Kak Ti , kedai dekat opis aku tu , heh , sehari kalau tak pekena gulai dia tak leh duduk . aku dapat info ni dari opis mate aku yg sedang mengandung , hari2 dia makan gulai tu , 3 ekor pulak tu sekali makan . haaa la ni aku pula ketagih.


Gambar atas ni aku google je  sbb terlupa nak ambik tadi . Asyik termenung igatkan gulai temenung dia .....
 
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

8 comments:

Liza said...

Kat mana kedai Kak Ti ni? Minggu dpn dah nak blk Sanatn. Bleh singgah makan.. :)

Intan Norhaida said...

org utara mmg hebat bab2 guai ni..teringat gulai tokchik dr selinsing taiping.......lum lunch lg ni.....grrrrgrrr

Crack said...

Gulai kak ti tang mana? huhu

abg cik said...

kat behor pulai , dia buka kedai makan kat parking rumah , dekat sungai buraq oil ,kedai hujung tepi sawah

~Emaa Hasnah (^_^)~ said...

Teringat gulai ikan temenung mak kat kg..paling sedappp..

abg cik said...

my feveret lah gulai temenung ni , lebih2 lagi ,kalau dapat ikan baru , belum kena ais lagi , pergghh terangkat ...

hainom OKje said...

Ni ikan temenung yang kecik eh b. cik..... kalau OKje sekor pun tak cukup ha...ha...

abg cik said...

bang cik sekali hadap 2 ekor

Post a Comment