Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

12 Nov 2012

Jogging juga pagi tadi walaupun ....


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !
Jogging juga pagi tadi walaupun nampak macam nak hujan ja , dah seminggu tak jogging ni , kasi peluh sikit ,  lepas jogging tadi , pi beli breakfast , roti canai dan nasi lemak , terus isi minyak motor ,dah seminggu tak naik motor , lalu depan kedai gunting rambut , aiiik!! buka awal pula kedai ni , terus gunting rambut .



Dah serabut dan panjang rambut aku ni , aku lebih suka gunting kedai mamak , tak suka gunting kat salooon , sebabnya apa ?  Sebab saloon tak tukar mata pisau , tapi kedai mamak India tu , tukar mata pisau bagi setiap pelanggan , di tak akan guna balik mata pisau yang telah digunakan . Takut gak HIV Aids kan boleh berjangkit melalui perkongsian mata pisau cukur .

Salooon best kalau gunting rambut sana , awek cun-cun  belaka , gunting rambut dan urut kepala sekali haha , tak aihhhh , aku tak jahat sampai cam tu aiiihhh ! Kedai mamak satu je tak best , ketiak dia busuk , kalau dia gunting rambut , jenuh tahan nafas , busuk beb  ketiak mamak .

Tengahari pi makan kenduri , rumah sedara , laksa dan bihun , aku makan banyak beb , apa nak jadi , pagi jogging , petang melantak pula, berpada-pada lah . Petang tadi pi jalan-jalan The Store , macam nak bankrap je , barang tak banyak dah , dah kalah dengan C-Mart . Malam makan nasi rumah mak , siap tambah lagi , kalau makan rumah mak mesti aku makan banyak , tak tau kenapa .....camna ni kata nak diet ?......pagi senaman ,malam melantak haha.....


Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

4 comments:

hainom OKje said...

B cik buang karen namanya tu...ha...ha...

abg cik said...

jogging kuat makan pun banyak

Mia Liana said...

wahhhh banyaknya makan... tentu penat lepas jogging. penuh betul aktivitinya..

abg cik said...

jogging memang penat , tak tergambar dengan kata-kata

Post a Comment