Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

8 Dec 2012

Tq Nuffnang, tq kengkawan blogger, tq Allah


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !

Tq kepada semua kengkawan blogger yang dok tekan , tinggalkan jejak , insyaAllah saya akan tekan balik , tq Nuffnang yang baik hati , still kira walau kekadang tu ada fraud huhu.

Boleh bayar domain duit ni , rm 35 setahun , aku ambik kat NetKL , saja gatal nak try , haha sekarang tahun kena simpan siap-siap rm 35 untuk domain tu .

Anyway , Tq Nuffnang, tq kengkawan blogger, tq Allah
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

10 comments:

pelengkap rusuk kiri said...

tahniah Abg Cik ! teruskan berblogging ! :D

Kelana Cinta said...

Wow!Congrate2!

hainom OKje said...

B cik Rm 85 tu berspa lama eh
Sori lama tak berkunjung bb mcm siput!

Crack said...

Bangcik!!! Domain Rm35 setahun? Biar benar?? Tak penah tau sebenarnya. Anyway tahniah bangcik

Dunia Wilma said...

Tahniah Abg Cik ^_^

Intan Norhaida said...

wah...best...best...lum dpt byk camtu ;g..hehhehe

abg cik said...

tq semua sebab sapot , RM85 kumpul 2 bulan , huh letih woo , domain tu RM35 je , hosting free

Haw said...

hebat ko.. blh tahan tuh

Pecinta pink^^ said...

wah..dah cash in..sy nk cash in tapi tak ter cash ag..hehe..bpe lme bru dpt cek ?

abg cik said...

5 minngu dah dapat cek , minggu pertama

Post a Comment