Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

13 Dec 2012

Apa dah jadi dengan Gymnasium Rakyat ?


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !
Tadi aku gi la, bukan gila ,  gimnasium rakyat , huuh tak terjaga , banyak yg rosak dan tak dibaiki , seperti treadmil. Jalan nak ke situ pun penuh semak samun .

So, aku buat keputusan tak nak gi dah , aku nak try tempat baru , ni swasta punya, tengok gambar atas , ada gym baru buka , dekat dengan rumah aku , RM 3 je sekali masuk.

Esok aku nak try kat situ pulak , dah tentu barang semua baru .....kalau hujan la , kalau panas ,aku jogging dlm taman ja ......
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

2 comments:

miz ruha said...

tak terjaga eh... kesian mereka2...

done standart chartered dan milk a deal...

Anonymous said...

gym rakyat tu hnya kabel je yg putus n treadmill mmg ssah nk repair sbb slalu bnjir.. utk bodybuilder gym rakyat tu mmg sesuai sbb weight plate bnyk, squat rack,olympic bar bnyk, incline, bench, decline lngkp utk chest workout, dumbell bnyk (3 full set dumbell) cuma utk train back je kna creative sbb kabel putus... utk gym yg atas ni org yg nk fitness sesuai, bodybuilder x sbb basic equipment x lengkap... utk environment yes gym kt ats mmg cantik berbanding gym rakyat tu...

Post a Comment