Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

18 Dec 2012

Sesekali mai Pudu Raya sesat woo, ehh silap , Pudu Central lah sekarang ni.....


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !

Aku rasa ni dah kali kedua aku mai Pudu Central , tapi sesat gak , terkial juga nak cari kaunter tiket , rupanya nun jauh di atas sana .

Tapi yang banyak kat bawah ni cuma ulat tiket , asyik tanya nak gi mana , lantak la nak gi mana pon .

Kalau nak gi tanya kaunter pon apa salahnya , asyik nak melalui ulat gak , ulat ni pon kekadang kurang ajar , biadap , tak da sopan langsung . Cakap dgn orang pun nak tengking.

Next time kena bawa famili jalan KL lak kot .....
Dia punya tandas bersih , tak mcm dulu , tempat makan dia ja aku belum sempat gi , tunggu next time.
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

4 comments:

Engku Muzahadin said...

Zaman awal belajar dulu angkut beg berat2 panjat tangga. Skrg dah ada lift n esklator segala. Pudu pun nampk bersih n selesa. Lain kali kalau ulat tanya ckp je dah beli tiket, nanti diorg senyap la..Hehe..

Dunia Wilma said...

Mesti makin cantik kan ^_^

Intan Norhaida said...

lama dh x pg ctu.....last pg masa zaman studi dulu.... mesti dh bayak changes kan???? skang ni dgn anak2 kecik..rasanye sukar dah nak naik bas...huhu

kak nora said...

lama dah tak naik bas kat Pudu Raya..last sebelum di naik taraf ke PUDU CENTRAL...kini dah tuka lagi nama ke..ke..dah tak ingat pulak..

Post a Comment