Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

17 Dec 2012

Mesti makan banyak kat kedai ni ....


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !

Heran juga , tiap kali aku menginap kat hotel Royal Comfort Sri Muda ni mesti aku makan banyak .

Kat depan hotel tu ada satu kedai masakn Thai Ala Tomyam , mesti aku makan tambah ,walau tak lalu makan sbb jauh dr famili.

Kedai ni ada band muzik sewaktu sedang makan , rasa masakan sini sama dengan kedai makan kat Arau nu , mmg taste aku lah .

Satu tu je kedai makan Melayu sini , lain semua kedai Cina dan India. Kalau tutup , jawabnya kena makan kat Kfc Kota Kemuning la . Kalau malas nak gi Kfc jawabnya makan apa yang ada kat 7-Eleven kat bawah tu la.

Sini kawasan kilang wooo , ramai Abg La dan Abg Nepal ....seriau gak nak jalan memalam nih, dok bilik ja dah le ......tak kan nak dok kat De Palma kot next time ? Jauh wooo.......
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

2 comments:

L said...

L pun baru lepas makan luar ngn femely. mmg melantak bnyk la td. terbaik...

hainom OKje said...

selera tetap selera walaupun jauh ngan bini he...he...

Post a Comment