Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

25 Sep 2012

Wang hantaran di Malaysia ikut taraf pendidikan ! Anda setuju ?


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !



Bagi pihak lelaki , nak hala ke murah je , semua nak free , kalau boleh hantaran paling sikit je , pikir same itu nak jadi bini kite , kalau isteri tu baik hati , silap haribulan duit hantaran tu dia bawa laki gi honeymoon . Jaga standard bini kita sama ,jaga air muka kelarga bini kita sama ..Jaga juga air muka bakal mak bapa mertua , ..ok ?

Bagi pihak pompuan pula , dah belajar tinggi , hutang PTPTN pun melambak , ada yang belom mula bayor , tak kan nak letak belanja rendah , ni la masa nak pekena keluarga belah lelaki, ni belom dapat keja lagi , kalau dah dapat keja tinggi pulak tu , haa mesti hantaran jadi double atau triple , tak ke gitu ?

Pendapat aku sendiri je , apa pendapat anda ? ....adoi !
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

1 comment:

hainom OKje said...

Entahlah..... kalau kita di pihak lelaki...'Nak jual anak ke ape?' kalau kita dipihak pompuan...' penat melabur anak belajau tinggi2' takkan hantaran sikit kot!!! Ikut ajelah sunah nabi... hantaran yg sedikit dan mampu adalah berkat! Yang penting ada persetujuan 2 belah pihak!

Post a Comment