Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

10 Sep 2012

Kita kalut nak punch kad , ada orang bawa kereta bersantai


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !

Sejak kebelakangan ni kerap aku terjumpa kereta yang bersantai , sewaktu aku gi keja, ya la kita kalut nak punch kad , mereka lenggang kangkung, selalunya pak lebai yang baru balik kedai kopi. Satu lagi lori , time org keluar gi keja tak yah la jalan , mengganggu lalu lintas je lori ni , satu lagi yang bawa kereta tak tau arah tuju , masalah juga , bawa kereta ke kiri kanan tak tau mana nak tuju , dah la bawa slow ,mcm siput, peak time tolonglah tak yah bersantai
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

1 comment:

Anonymous said...

apa yang hang mengarut nie

Post a Comment