Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

30 Sep 2012

Isteri ini tergamak guna darah haid dan air mani gajah sihir suami


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !

Seorang isteri tergamak menggunakan darah haidnya dan air mani gajah untuk menyihir suami supaya menurut segala perintahnya, manakala dia bebas melakukan apa saja.

Selain dua bahan jijik itu, isteri durjana berkenaan turut menggunakan minyak pengasih, tangkal pengikat nafsu dan wafak (gambar rajah yang dilukis di atas kain kuning dalam bentuk tulisan Jawi dengan menggunakan kalimah ALLAH) supaya dia kelihatan hebat pada pandangan orang lain.

Bagi memastikan kemujaraban tangkal darah haid itu, ia  dibalut dalam kertas bertulisan Jawi dicelup dalam minuman suami.


Pengakuan mangsa kepada penulis

Apabila meminum air itu, suami menjadi lemah, tidak mampu melawan kata-kata isteri, menurut arahannya atau menjadi pak turut, selain mengalami sakit badan dan kepala serta jiwa yang tidak tenteram.

Kesengsaraan itu diceritakan seorang suami yang mahu dikenali sebagai Halim, 30-an, apabila menjadi mangsa sihir isteri sejak lima tahun lalu.

Dia yang berasal dari daerah Lipis dan pernah bekerja di Petaling Jaya, Selangor, mendakwa menjadi mangsa kezaliman isterinya sejak sebelum berkahwin sehingga rahsia ilmu hitam yang dipraktikkan itu terbongkar Disember lalu.

Menurutnya, dia terkejut apabila menemui pelbagai jenis tangkal yang disimpan di rumah, termasuk didakwa darah haid yang digunakan untuk menundukkannya.

“Selama ini memang banyak perubahan berlaku pada diri saya. Saya jadi malas hendak bekerja, bila bergaduh dengan isteri saya cepat mengalah meskipun ada ketika dia salah, selalu sakit badan dan kepala, manakala hati selalu tidak tenteram.

“Segala masalah itu terbongkar apabila saya menemui nota jampi serapah di atas meja isteri. Hasil pencarian di dalam rumah, saya menemui pelbagai jenis tangkal yang dia simpan rapi di dalam sebuah kotak.

“Saya turut menemui SMS isteri yang dipercayai menjalin hubungan sulit dengan suami orang yang juga pelanggannya. Sebenarnya dia mahu kelihatan berkuasa dan pernah berkata kepada saya, jika dia hendak sesuatu dia akan lakukan walau apa cara sekalipun. Mungkin kerana itu, saya menjadi sasaran,” katanya di sini, kelmarin.-sinar
sumber
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

5 comments:

Nor Zilla Sensei said...

eee biar betul..ade lg org yg macam ni kn.
kalau betul2 sayang xpyah la riso laki cr lain.hmm

hainom OKje said...

Kita doakan semoga isteri itu dibukakan pintu taubat untuknya....

Intan Norhaida said...

besar dosa si isteri.. moga2 cpt tersedar n mohon ampun dri suami.....
Nauzubillah....

abg cik said...

ilmu hitam punye pasal , gelap mata

inazamri said...

wife dia tu ingat nk idup kat dunia ni smpai bila2 kot.ishhh awat la jahat sgt.Harap dibukakan pintu taubat utknya.

Post a Comment