Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

25 Sep 2012

Dia pun nak update blog....


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !
Hari ni kena jaga Huda lagi , jadi mr mama lagi , harap esok dapat pi keja , lama dah tak gi keja .

Apa yang dia sedang fikirkan tu , tak leh cakap lagi , aku sedang buka internet , dia duduk kerusi sebelah , aha agaknya dia kata macam ni ....

" eleh abah aku ni , ingat orang tak paham ke dia cakap, abah ni tak de keje lain asyik update blog je "

ha ha mcm tu kot dia kata ....
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

4 comments:

hainom OKje said...

Huda ni bape tahun b. cik... 3 tahun eh..... he..he..anak Okje bukan fikir lagi dah ...memang diret je sound... asyik bukak blog aje...he...he... tapi makan semua tip topkan...jangan banyak komplen...he...

arau blogger said...

Huda ni baru 2 tahun, tapi kakak dia Jannah dah 5 tahun

Intan Norhaida said...

sbb tu bdk2 skang ni celik teknologi...tgk mak ayah sume jd blogger...heheheh.....

miz ruha said...

aah...budak2 sekarang sangat celik IT..
huda 2 tahun baru.. nampak macam dah 3 tahun..

Post a Comment