Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

21 Sep 2012

Akhirnya dibedah jua, dah bunyi lain macam ,....


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !

Akhirnya setelah menunggu waktu yang sesuai , lepas opis kol 6 kelmarin , kereta masuk workshop , tukar minyak Castrol GTX, tukar oil filter , semuanya sekali upah RM 88 , murah berbanding kedai lain . Pssst : first time servis waktu senja ni , nak wat mcm mana , weekend kena jadi mr mama, jaga anak
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

2 comments:

hainom OKje said...

He..he... sesekali keta kena bedah jugak! Apa pun gud luck ye....weekend ni he..he...ibadah tu b. cik tolong bini!!!

arau blogger said...

semenjak kena jaga anak sendiri ni, habis sudah aktiviti rutin aku errrrr contohnya jogging, melepak kedai makan , tengok bola dgn kawan di kedai , haaa semua kena stop ...

Post a Comment