Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

23 Sep 2012

Huda : ' Nak dera abah malam ni '


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !
Petang kelmarin dia tidur nyenyak , malamnye susah nak tido, pkl 3 pagi baru dia lelap , itu pun selepas dipaksa, pening kepala aku, ni dah kes dera ni , puas aku tidurkan dia kejap masuk dlm bilik , kejap keluar , last sekali lena kat depan TV , hurrm kalau hari2 gini camne agaknye , dapat tidur 4 jam je aku ni , bila pula aku nak update blog ?

Tapi lega gak , dia suka tidur depan TV , yang penting kasi dia mengantuk dulu , kalau dulu guna buaian , puas henjut  tangan pula lenguh , la ni tak yah guna buai dah , kasi dia baring je tak lah lenguh sangat tangan ni . Kesimpulannya ...esok bangun kat kol 12 tengahari  hi hi ...
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

No comments:

Post a Comment