Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

15 Sep 2012

Cek dah sampai , kontrak pengiklanan dari exabytes selama 3 bulan


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !
Cek dari Exabytes dah sampai , lama juga tunggu hampir lima minggu , dan seperti yang dijanjikan , minggu ke lima dah sampai , kontrak pengiklanan untuk tiga bulan dibayar RM50 ,  Bagaimana nak join ? sebelum tu saya bagitau syarat  dulu :

1. Trafik ke blog anda mesti 250 ke atas
2. Mesti ada nuffnang dan status glitteriti ,( ini tak wajib tapi membantu untuk kelulusan )

Bagainana nak join ? Email kepada marketing@exabytes.com.my dan nyatakan minat anda untuk join 100 blogger ads program, contoh aku buat dulu,

" Hi, saya berminat untuk sertai 100 blogger ads program "

nanti mereka akan email balik dan minta print screen nuffnang last month , print screen  paste kat paint , pastikan ada name blog anda , nanti mereka ingat anda ambil print screen orang lain pula.

Kalau lulus mereka akan suruh anda isi satu invois dalam format excel , ikut arahan mereka , lepas tu dalam seminggu mereka akan email script untuk banner tu, dan selepas 5 minggu cek akan sampai . Setelah cek sampai mereka suruh bagitau mereka yang cek dah sampai dan ingatkan kan mereka tarikh tamat kontrak , itu anda kira sendiri , 3 bulan dari tarikh anda letak script . Selamat mencuba.



Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

18 comments:

haz said...

benda ni nanti akan efek tak status glitteriti nuffnang tu?

arau blogger said...

tak akan efek gliteriti nuffnang , sbb exabytes tu anak sykt nuffnang

Nor Zilla Sensei said...

oic.. tp bole pecaya x iklan tu? hehe. trafik sy belum smpai tahap tu lg le

arau blogger said...

dah dapat cek ni , tak kan tak caya kot

miz ruha said...

hohohoho...
trafik blog blom capai tahap tu lagi.. ^_^

hainom OKje said...

mmmm... tak layak nampaknya...

arau blogger said...

tak pe le pelan-pelan kayuh , jangan laju-laju ,nanti sampai juga ....

Elih Japahar said...

klik2 tabung jugak kat sini...

TiranaAduka said...

maklumat yg bagus..

abg cik said...

boleh cuba mohon Bro Tirana Aduka....mana tau kot-kot dapat

Mia Liana said...

boleh ajar mia tak.. macam mana nak join ni...

abg cik said...

boleh mia no problem , ada saya kasi panduan dalam cbox u tu

Sa Michaisi said...

takat trafik tu tak kisahlah, dah boleh maintain . This hanya untuk orang yang ade domian saja ke? Mohon penjelasan yang lebih jelas kalau boleh ;) . Terima kasih, hehe .

Amanina Nasuha said...

klu x de nuffnags boleh join x??sy ad nuffng tp leh nk sign x ngat laa..mintak ajr kt cbox belalang boleh???

Ieta Mat Sa'ad said...

blog walking. dh register kat situ tapi... still tak jumpa camne nak letakkan iklan exabytes dlm blog sy. http://ieta-myblog.blogspot.com terima kasih atas info berguna

Zamani said...

Salam, dah cuba, & ini email yg dihantar mereka:

This is an automated response confirming the receive of your request and has been assigned a support ticket number of [242-XXXXXXXXX-0421]. Please keep this support ticket number for your records and include it in the subject (including brackets) of all future emails regarding this issue.

For emergency technical support and dedicated server reboot request, please kindly contact our 24x7 Technical Support department at http://support.exabytes.com.my/help/

Based upon the contents of your request, we have identified the following Knowledge Base Articles that may be helpful to you:

How to Move Blogger to Self-hosted WordPress
IMAP vs. POP
BlogEngine.Net Installation Guide
HTTP Status Code Definition
S-HTTP (Secure HTTP)

ada yg tak kena ke dgn permohonan ni? minta pendapat~ thanks

TiranaAduka said...

tgok komen2 disini

Masya said...

kes saya zama macam zamani, macam mana nak buat yer???

Post a Comment