Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

23 Sep 2012

Senarai kamera AES yang dipasang di lokasi maut ( Download Percuma )


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !

Baru-baru ni JPJ dah pasang camera AES , Sistem Penguatkuasaan Automatik  di lokasi2 maut seluruh negara . Di PLUS aku tengok 3 biji je tapi kat KL dan Selangor banyak biji . Ini baru fasa percubaan , pilot test , semua sekali 14 lokasi  maut , nasib kat tempat aku tak ada , Perlis ni .  Tapi ini baru fasa pertama , ha ha ,ada 817 lokasi lagi pada fasa kedua nanti , tunggu je mereka pasang , yang seronoknya bolah tengok koordinat GPS sekali , boleh tanda siap-siap kawasan mana ada kamera AES ni , bagaimana kamera AES ni berfungsi ? Begini , imej yang dirakam kamera AES akan dihantar secara automatik ke pusat kawalan AES dan nombor pendaftaran kenderaan direkodkan pangkalan data JPJ, sebelum saman dikeluarkan kepada pemilik kenderaan, tu dia , mcm tu hari ni buat salah , esok smaan sampai , tak ke gitu ? Boleh download AES di link bawah..
Download lokasi AES di sini 

Untuk info lebih lanjut pasal AES , tengok gambar ni ,
 Sumber
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

No comments:

Post a Comment