Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

10 Sep 2012

Cara terbaru daftar dengan Says , invite rakan dapat RM5 seorang !


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !
Cara terbaru daftar dengan Says ,daftar saja terus dapat RM 5 lepas tu ,  invite rakan dapat lagi RM5 seorang ! Jangan tunggu lagi daftar sekarang .....
 
Mula-mula sekali  klik kat sini     Says.com ( klik sini )     lepas tu klik sign up macam gambar bawah ni...


isikan username , email yang valid  , password 2 kali  dan klik create my account..


kalau ada mesej macam ni klik X pangkah saja ..


perlu activate akaun dulu .. buka email tadi ..

tengok email dah masuk ...klik email itu ..

klik link activation yang dia bagi ...


ada mesej ' your account preference are incomplete '  , klik update profile...


kalau ada mesej pop-up yang mengganggu mcm ni pangkah aje ......kalau jumpa banyak kali lagi pangkah je...


sekarang update profile , isi macam saya isi  , yang mana saya tick tu ikut je , macam gambar bawah...dah siap klik save my preference...... klik gambar untuk besarkan kalau tak nampak ...


mesej profile dah update macam bawah ni ....


klik butang ' specials ' macam kat bawah ni ...



klik salah atas satu gambar macam kat bawah ni ...


klik  butang broadcast macam kat bawah ni ...



ada dua cara nak share ke facebook :
1. klik butang share dan terus share je
2. copy link macam bawah ni  dan paste dalam update status facebook


kalau rajin tulis le ape-ape nak tarik orang supaya baca link ni ...

paste link yang dicopy tu  dalam update status


Sekarang klik butang dashboard macam kat bawah ni  , nampak tak anda baru join saja dah dapat RM5 , kalau anda invite rakan pula , dapat RM5 seorang , best tak ? sekarang kita try invite seorang rakan , ada banyak cara , tapi saya terangkan 2 cara saja , yang lain boleh explore sendiri : 

1. Nampak tak kat bawah ni http://says.com/my/abgcik/invite  itu saya punya link , anda punya mungkin berbeza sikit kat username tu , copy link tu dan paste dalam status dalam facebook .

2. nampak tak ' invite more friends here ' macam gambar bawah ni ? klik..masukkan email dan send invitation ....


paste link tadi dalan status facebook dan post now 


Sekian selamat mencuba .....
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

6 comments:

CikNana said...

kenapa dah invite kawan kan,tapi x dapt pun rm5..

abg cik said...

rakan tu kena ikut langkah sama macam atas ni , share kempen dalam facebook , atau twitter, kalau tak dapat juga tunggu 1 hari , sbb kekadang says.com tangguh bayaran satu hari

lin said...

btl ker nie abgcik..?nk try tp takut nti slh guna..tu syarikat apa n apa fungsi2nya..

hainom OKje said...

panjangnya cara dia b cik

Ieta Mat Saad said...

ha ah, panjang sgt2. fenin kapla cek. bookmark dululah. nanti free, belek lagi

Sukma Haron said...

saya dah ada account..tapi duitnya naik lambat ler...

Post a Comment