Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

24 Sep 2012

Malam pekena ikan bakar di Kuala Perlis


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !
Malam ni pekena ikan bakar di Kuala Perlis , terliur tengok OKje makan  , kedai feveret aku , tak dak tempat lain dah kalau datang Kuala Perlis ni .Hari ni ' bos besar '  belanja , agaknya sebagai upah , mengasuh Huda dua hari kot !! ha ha .  Harga dia pun memang murah , bayangkan ikan gerut seekor saiz sedang , udang  sambal, sotong goreng  tepung ,  air dan masi baru RM55 , murah bagi aku , sekali sekala boleh le , kalau selalu tak leh juga . Kedai nampak macam biasa je tapi makanan dia memang terangkat. Aku penah buat entri pasal Kedai Zaina Ikan Bakar  ni pertama  dan  Kedai Zaina Ikan Bakar  ni kedua 

Ini dia mercu tanda Restoran Zaina Ikan Bakar , no telefon 012-4607671 , telefon  order dulu baru datang , tak lah tunggu lama sangat , kalau nak makan petai bakar pun ada di sini . 


Kedai ni asalnya rumah kampung , tapi direnovate jadi kedai makan , dah jimat belanja situ tak yah sewa kedai kan ? patut lah dia jual harga murah . tu yang best tu .....
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

1 comment:

Intan Norhaida said...

wah, skang ni mmg musim makn seafood ye...
berlumba2 org g makan....
x pnah g kuala perlis, besa dgr laksa kuah belut tu je yg sgt famous......

Post a Comment