Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

8 Sep 2012

Destinasi ku Thistle Port Dickson Resort , outstation satu hari


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !





Hurrm.... mungkin Selasa depan , inilah destinasiku selama satu malam , kita tunggu , kursus selama satu hari , nampaknya tempat ni memang 5 star , agaknye , aku tak penah sampai lagi , port dickson pon tak penah sampai , inikan pula hotel tu .

Semasa aku dok cari dalam Google jumpa macam-macam gambar le dan antara 3 gambar yang menarik tu aku share kat atas tu , siap ada kolam renang tu , best ni , kena bawa suit renang ni ,  tepi pantai pulak tu , malam-malam boleh jalan tepi pantai kan , ha ha boleh cuci mata tengok mat salleh , ha ha jangan buat tu berdosa.

Kepada sesiapa yang ada duit lebih tu nak menginap di sini , ini alamat penuh dan telefon :

Thistle Port Dickson Resort

KM16 Jalan Pantai, Teluk Kemang, 71050 Si Rusa,
Port Dickson, Negeri Sembilan, Malaysia
Phone: +606 648 2828 /
Fax: +606 662 7999 /

Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

No comments:

Post a Comment