Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

27 Jun 2012

Sasha Saidin Dilihat Ambil Borang Fail Cerai


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !

Penyanyi Sasha Saidin,36, dilihat hadir ke Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur di sini pada Selasa untuk mengambil borang bagi memfailkan perceraian.

Bekas ahli kumpulan Elite itu hadir mengenakan baju kurung hitam dipadankan dengan tudung berona sama ditemani ibunya, kira-kira pukul 10 pagi.

Ditanya mengenai tujuan ke mahkamah berkenaan, Sasha berkata, dia ingin menggunakan saluran mahkamah bagi menyelesaikan hal peribadi keluarga.

"Saya hadir ke sini bagi menyelesaikan hal peribadi. Selebihnya, saya enggan komen lebih lanjut.
"Diharap anda (pihak media) faham dengan permintaan saya. Ia sangat peribadi untuk dijelaskan," katanya.

Sasha yang turut ditanya adakah kehadirannya itu berkenaan masalahnya dengan suami iaitu Salyo Priyanto,37, dia bagaimanapun mengambil pendekatan untuk tidak mengulas mengenai perkara itu tetapi bersedia memberi kerjasama kepada pihak media.

Sasha dan Salyo yang merupakan warganegara Indonesia telah berkahwin pada tahun 2007 dan dikurniakan seorang anak iaitu Adam Aryasenna Notosoemarsono, berusia tiga tahun.

Sebelum perkahwinan itu Sasha pernah bernikah dengan Jason Skinner atau nama Islamnya, Johan Abdullah Skinner, pada 21 Jun 2003 di Masjid Central Regent Park, London, namun mereka berpisah empat tahun kemudian.

Araublogger - banyak artis yang kahwin dan cerai , mereka ni hidup mewah hasil kerja artis mereka . Tapi mereka tak ingat ,artis ni pendpaatan tak menentu mmg lah sekali dapat bayaran puluh2 ribu tapi bukan selalu . Kalau tengah popular tak pe le , bila tak popular nak wat keje ape !! Jadi wahai artis , buat lah backup plan seperti buka reatoran ke meniaga lain ke sebagai persediaan bila dah tak popular.
mStar Online : Sasha Saidin Dilihat Ambil Borang Fail Cerai
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

No comments:

Post a Comment