Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

22 Jun 2012

PANAS !! EMAK SENDIRI JADI IBU AYAM JUAL TUBUH ANAK ( 18SX )


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !

GEORGETOWN: Ibu durjana. Itu gelaran paling sesuai untuk seorang wanita yang menjadikan dua anak gadisnya berusia 16 dan 17 tahun sebagai hamba seks dengan melacurkan mereka sejak dua bulan lalu dengan alasan untuk menampung kehidupan.

Perbuatan terkutuk wanita berusia 35 tahun itu terbongkar apabila dia bersama teman lelakinya yang juga orang tengah dalam memperdagangkan tubuh dua beradik terbabit, dicekup dalam Ops Noda di sebuah hotel di Bayan Lepas, dekat sini, awal pagi semalam.

Difahamkan, wanita itu sebelum ini pernah ditahan dan ditempatkan di sebuah pusat pemulihan akhlak kerana melakukan perkara sama, namun dia dibebaskan Disember tahun lalu.

Nyata, dia rupa-rupanya masih belum insaf dan kali ini bersekongkol dengan teman lelakinya berusia 27 tahun untuk melacurkan dua anaknya dengan menjadikan hotel berkenaan sebagai lokasi mencari pelanggan.

Araublogger - kalau sampai suruh anak jadi pelacur ni dah kes teruk , tak de keje lain ke suruh anak buat , meniaga ke, keje kilang ke, banyak keje sekarang ni , tapi kerje terkutuk tu juga yang disuruhnya!!

hmetro.com.my
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

No comments:

Post a Comment