Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

26 Jun 2012

GADIS DI CULIK DIROGOL DAN DIKAHWINI SECARA PAKSA


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !

Seorang remaja perempuan berusia 15 tahun mengalami pengalaman menakutkan apabila diculik di Jeli, Kelantan dan kemudian dibawa ke Grik, Perak, lalu diperkosa.

Mangsa kemudian dibawa ke Thailand untuk dinikahkan secara paksa oleh perogol terbabit tetapi 36 jam kemudian, gadis berkenaan ditinggalkan di tepi jalan di sini, Sabtu lalu.

Difahamkan, ketika kejadian kira-kira jam 8 malam Khamis lalu, pelajar tingkatan tiga itu sedang membantu ibu saudaranya berniaga di kedai makan di Sungai Mekong, Jeli, Kelantan, apabila seorang lelaki tidak dikenali tiba-tiba muncul dan menarik remaja itu ke dalam Proton Wira.

Bapa mangsa yang hanya mahu dikenali sebagai Azizul, 43, berkata mangsa dibawa ke Jeli oleh ibu saudaranya yang datang ke rumah keluarganya di Grik.


“Saya difahamkan anak saya dibawa ke Kampung Belum Baru, Grik dan dirogol dalam kereta oleh lelaki berusia 30-an itu,” katanya sedih ketika ditemui di sini, semalam.

Araublogger - takut juga biarkan anak gadis kita jalan sorang2 bukan apa takut kena culik . Sekarang ni nak culik senang je tarik masuk dalam kereta je dah banyak kes dah terjadi.
 
myMetro | Gadis dirogol dikahwini secara paksa
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

No comments:

Post a Comment