Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

24 Jun 2012

LEMBAGA MISTERI MELINTAS JALAN DI KOTA DAMANSARA ( SERAM )


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !

KOTA DAMANSARA – Kegembiraan seorang penarik kereta yang mahu bersantai bersama rakannya untuk menonton perlawanan suku akhir Kejohanan Euro 2012 antara Jerman dan Greece tidak kesampaian apabila kereta Honda City dipandunya terbabas serta berpusing beberapa kali sebelum terbalik di bahu jalan bertentangan.

Dalam kejadian pada jam 2 pagi semalam di Persiaran Kenangan Seksyen 6 itu, mangsa dikatakan cuba mengelak lembaga misteri yang secara tiba-tiba melintas jalan tersebut.

Penarik kereta berusia 30 tahun itu bagaimanapun bernasib baik dan hanya mengalami kecederaan pada bahagian kepala serta luka pada bahagian badan.

Dia diselamatkan oleh orang ramai yang kebetulan melalui kawasan tersebut.

Menceritakan detik cemas itu, mangsa yang hannya mahu dikenali sebagai Lim berkata, dia cuba mengelak dari melanggar satu lembaga berwarna hitam yang melintas jalan.

“Saya terkejut dan memusing stereng ke bahagian kanan. Apa yang saya ingat, kereta ini langgar pokok di atas pembahagi jalan, berpusing beberapa kali dan terbalik,” katanya yang dalam perjalanan ke Uptown D’Kota, Jalan Teknologi dekat sini. Sementara itu, seorang saksi, Ayob Osman, 43, berkata, kejadian tersebut berlaku terlalu pantas.

“Nasib baik tiada pemandu lain di arah bertentangan, jika tidak keadaan mungkin bertambah buruk,” katanya yang tinggal di kawasan itu.

Difahamkan kemalangan misteri sememangnya kerap berlaku di jalan itu dan pernah meragut nyawa seorang wanita mengandung yang dirempuh sebuah kereta ketika melintas pada 2008.

Mangsa yang cedera kemudiannya membuat laporan di Balai Kota Damansara.

Araublogger - anak penakan aku pun ternampak benda yang sama kat jalan Santan , Perlis , terbabas juga  !! Apa benda lembaga hitam itu hanya Allah saja tau !!


Sumber  Sinar Harian
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

2 comments:

Anonymous said...

kdg2 manusia yg suka melintas highway/jalan tengah2 malam..kena berjaga2..fokus ketikat memandu..

Arau Blogger said...

Hanya Allah maha mengetahui apa benda tu

Post a Comment