Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

26 Jun 2012

GADIS DINODA DALAM TIDUR TANPA DISEDARI


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !

KAJANG: Kejadian seorang wanita yang mendakwa menjadi mangsa rogol di rumahnya di Taman Tenaga di sini, Khamis lalu, mencetuskan tanda tanya berikutan berlaku tanpa disedari mangsa yang tidur.

Difahamkan, mangsa yang terjaga kira-kira jam 8 pagi terkejut apabila mendapati dirinya dalam keadaan bogel manakala dada dipenuhi cecair pekat keputihan dipercayai air mani.

Ketua Polis Daerah Kajang, Asisten Komisioner Ab Rashid Ab Wahab berkata, mangsa yang berusia 20-an dikatakan tinggal bersendirian di rumah berkenaan dan tidak bertemu sesiapa malam sebelum kejadian.

“Mangsa sendiri tidak tahu punca ditinggalkan dalam keadaan begitu kerana pada malam kejadian, dia mendakwa terus pulang ke rumah selepas tamat bekerja,” katanya.


Katanya, mangsa memberitahu ketika terjaga, seluruh badannya sakit dan keletihan selain sakit kepala menyebabkannya terus ke klinik berhampiran mendapatkan rawatan.

Araublogger-pelik tapi benar itulah ungkapan sesuai dengan kes ni  mcm mana dia boleh dirogol tapi tak sedar dan yang peliknya macam mana perogol tu boleh masuk rumah dia.

myMetro | Dinoda dalam tidur
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

No comments:

Post a Comment