Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

7 Jun 2012

KENAPA #TWITTER AKU NI MAKIN BERKURANG NAK KENA BELI FOLLOWER KE ??


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !



Salaam 1Malaysia.....AB baru baslik dari pantai timur, Trengganu  berkursus 2 hari di ILP Marang , nak termuntah juga dibuatnya semasa lalu jalan Grik ke Jeli tu . Yang syoknya , ni kali pertama AB lalu jalan tu . Sempat juga singgah di Jerteh beli keropok lekor dan keropok ikan kering untuk dibedakkan kepada adik beradik.


Apa pun perjalan ke pantai timur ni sungguh mengujakan tapi spoil satu je sebab tak leh bawa family, orang lain semua bawa family , tidur rumah tetamu . Tapi tempat kursus AB tu kat dalam hutan kat lereng bukit , kalau lapar tengah malam tu kena keluar  10 km ke Marang , jenuh tu !!


Kat dalam kereta memang tak henti ambil gambar , maklum lah kereta jabatan free , tu yang best tu ..ada sikit ni je AB sempat upload dalam internet . Bawah ni gambar awek cun kat tempat kursus tu

Mak cik ni dah kahwin ke belum !! Rasanya dah semua tu !!

OKKK Sambung cerita pasal twitter, mengecewakan sebab follower twitter AB menurun dari 610 ke 590 , hairan betul camna nak mantain follower twitter !!  Saban hari AB tetap buat kajian tentang cara nak tambah bilangan twitter supaya income bertambah , mudah je beli je follower twitter , kena keluar duit sikit je !!! AB percaya satu hari pasti AB akan jumpa cara mudah tambah follower dalam twitter dan AB akan updat kat pembaca semua , tunggu je out dulu , bye....


Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

1 comment:

Atan Foo said...

Nak dapat followers mudah ribu2, try check kat sini
http://beli-views-followers-likes.blogspot.co.uk/

Post a Comment