Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

27 Jun 2012

MAKAN DI MONA IKAN BAKAR PAK SU BELANJA


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !
Terbaik le Mona Ikan Bakar di Kuala Perlis tu . Malam ni pak su belanja makan ikan gerut , sotong , kerang , tomyam dan macam2 lagi .



Sampai pening kepala nak makan yang mana  mmg banyak. Hari ni tak bw Huda sebab dia duduk rumah  Aunty Putri . Malas nak kacau . Lagipun malam ni ibu dia kerja.

Seperti biasa aku akan terasa pening jika aku makan seafood banyak2. Mungkin sebab kolestrol dalam badan aku ni . Dan mungkin ada sbb2 lain.!!

Ok di mana Mona Ikan Bakar tu ? Lokasi dia di  Koma Laut  dekat Hotel Putra Brasmana. Cari je le Hotel Brasmana lepas tu tanya staff hotel tu mana dia KomaLaut.



Anyway , tq pak su sbb belanja , semoga murah rezeki , panjang umur . Apa ? Pak su tu sapa ? Adik ipar akulah !!

Yang best nye tempat ni adalah kebersihan dan tak ada nyamuk langsung . Angin laut bertiup sepoi2 bahasa.


Ni wife aku tengah tenung ikan  bakar tu  . Stop baca doa makan dulu ni sotong belom sampai lagi ni . Kak Long ni orang makan sotong dia makan tepung sotong je .


Aku juga yang makan banyak sampai tambah nasi , camna nak kurus ni , dah tu kerang yang aku promise tak nak makan pun aku tibai , sedang update blog ni pun tengah pening ni . Thanks pak su dan mak su sekali semoga murah rezki , panjang umur dan penting sekali semoga dapat anak cepat !!






Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

2 comments:

uncle said...

amboiii pi tak ajak uncle noooo hahahhaa

Arau Blogger said...

ha ha orang belanja uncle sedap juga

Post a Comment