Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

24 Jun 2012

JANDA TAWAR SEKS DALAM ' KONDO BERAHI ' KEPADA LELAKI HIDUNG BELANG


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !


Tiga berstatus janda, manakala seorang lagi mendakwa belum pernah berumah tangga. Penampilan seksi, manja dan gebu empat sekawan yang menginap di sebuah kondominium mewah berhampiran Lebuhraya Lingkaran Tengah (MRR2), Hulu Klang, dekat sini, menjadikan mereka kegilaan lelaki hidung belang.

Betapa tidak, empat wanita Indonesia berasal dari pelbagai wilayah republik itu bukan saja manis dan bijak bermain kata-kata, malah bersedia melayan tetamu di ‘kondo berahi’ mereka hingga ke ranjang, asalkan bersetuju membuat bayaran seperti dijanjikan.

Metro Ahad yang menerima maklumat mengenai kegiatan kumpulan wanita itu mendapati, mereka bergerak sendirian tanpa dikawal orang tengah atau bapa ayam, sekali gus menjadikan aktiviti itu sukar dibawa ke muka pengadilan.

Satu-satunya bukti mengaitkan kondominium mewah disewa wanita itu dengan maksiat ialah longgokan kondom dalam tong sampah di rumah berkenaan.


Yang menyedihkan, kebanyakan tetamu ke kondominium itu berusia pertengahan abad selain beberapa lagi berumur lingkungan 30-an dengan berjanggut dan berkaca mata.

Araublogger - kebanyakan warga asing terutama minah indon nak cari jalan mudah jual badan lagi mahal dari jadi pembantu rumah kan , tak ada ibu ayam pula tu , direct nego, bagi lelaki hidung belang inilah tempat sesuai , tapi ingat sama sebagai orang Islam perbuatan tu berdosa !!

Sumber dari hmetro.com.my

Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

No comments:

Post a Comment