Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

8 Jun 2012

HARI NI BUAT KEMPEN MAGGI UNTUK CHURPCHURP #Nestle100 #ChurpicMaggi


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !


Hari ni puas buat lebih kurang 20 kempen Maggi untuk churpchurp , kempen ni kena tweet gambar cerita kita pasal product maggi sempena 100 tahun penubuhan produk Nestle . Caranya agak rumit , kita kena snap gambar yang ada cerita kita sendiri pasal produk maggi dan tweet guna hash tag ni  #Nestle100  #ChurpicMaggi .Bukan setakat maggi mee je tapi sos maggi dan lain lagi yang ada cop maggi boleh ambil gambar . Susah juga nak kena beli maggi dulu lepas tu ambil gambar dan cerita pasal gambar tu  dengan keyword yang dia bagi .....tengok gambar bawah AB tengah posing dengan sebungkus Maggi . .....
Harap2 dapat reward dari churpchurp . Bagi anda yang nak join churpchurp boleh guna link ini  KLIK SINI Selamat mencuba







Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

2 comments:

Lat'z said...

pose dgn mi pek je? kenapa tak pose makan mee maggie kan lebih elok..

Arau Blogger said...

entri lepas ni kot

Post a Comment