Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

18 Jun 2012

MAKAN IKAN BAKAR ZAINA DI KUALA PERLIS , TERBAEKK ! !!


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !
Antara kedai ikan bakar yang sedap di Perlis ni adalah di Kuala Perlis, iaitu Zaina Ikan Bakar ,terbaik bro , semalam bawa family pergi makan sedap.

Kami order Ikan Gerut dan Udang jer. Ikan gerut ni harga dia sekilo RM33 , ok le tu , tapi ini lah kedai paling murah kat sini , persekitaran nya pun ok .


Mula-mula aku makan sebab lapar sangat, ibu dia suap Jannah dan Huda. Lepas tu ibu dia pulak makan , aku pegang Huda , dia suka tengok kucing.

Minuman Jannah order Lai Chi Kang, aku order oren dan ibu dia order teh o ais. Memang best le kedai ni , kedai lain aku tak pernah try , air bayar berasingan iaitu kena bayar dulu.

Petua nak pergi kedai ni adalah ikut jalan ke pekan Kuala Perlis, kedai tu sebelum petronas sebelah kanan kita. TERBAEKKK !! out dulu ...tunggu next entri..


Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

2 comments:

Apink Rasich said...

waah.. ikan bakar,.. langsung lapar rasanya dengar ikan bakar.. hehehehee

Arau Blogger said...

memang sedap tak mahal pun

Post a Comment