Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

2 Jul 2012

PENCURI 'UNTUNG' RM 1.17 JUTA SEJAM


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !

KUALA LUMPUR: Sekumpulan lapan lelaki dipercayai Geng Oxy kerana menggunakan modus operandi alat pemotong logam oxyacetylene ketika merompak mengambil masa kurang sejam untuk memotong pintu empat mesin juruwang automatik (ATM) sebelum melarikan wang tunai berjumlah RM1.17 juta dalam kejadian di sebuah pasar raya besar di Wangsa Maju, di sini, awal pagi semalam.

Dalam kejadian jam 3.06 pagi itu, empat daripada enam mesin ATM ditempatkan di kawasan khas untuk ATM dipecahkan dengan menggunakan alat pemotong logam itu manakala dua lagi tidak sempat dipecahkan.Saksi kejadian yang hanya mahu dikenali sebagai Suresh, 20-an berkata, ketika kejadian, terdapat dua pengawal keselamatan bertugas iaitu seorang meronda kawasan manakala seorang lagi mengawasi rakaman kamera litar tertutup (CCTV) di bilik pengawal.

Katanya, melalui CCTV itu, kelihatan ada pergerakan lapan lelaki memakai penutup muka dan berbaju gelap memasuki kawasan pasar raya itu kira-kira jam 3 pagi.

Araublogger - sepandai2 tupai melompat nanti akhirnya jatuh ke tanah jua !! Duit  tak berkat itu akan habis jua dlm masa singkat . Di dunia mungkin mereka terlepas tapi di akhirat tak lepas punye !!


myMetro | ‘Untung’ RM1.17j dalam sejam
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

No comments:

Post a Comment