Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

15 Jul 2012

HOTEL WANGSAMAS TAMPIN , DESTINASIKU SELASA DEPAN


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !


Hurrm ..kursus lagi Selasa depan , kali ni kat depan UniKL , ADTEC , Taboh Naning, Alor Gajah , satu hari je , kebetulan anak aku yg kecil , Huda , pun ade kat Melaka , apa? Dia pergi sendiri ke ?Tak aiiih, dia ikut Baba dan Ibu dia . So, destinasi ku mungkin pertama sekali ke  Bukit Katil dulu, hantar kawan lepas tu terus ke Hotel Wangsamas , Tampin.


Dah booking , RM 78 je sebilik , mungkin bertolak pukul 9.00 pagi  jangka sampai sana 6.00 petang kat Bukit Katil , sampai Tampin pukul 7.00 kot. Hotel ni boleh le duduk kira selesa juga, padan dengan harga dia , aku rase ni lah hotel yang terbaik kat Tampin ni . 


Kat Tampin ada satu kedai makan best nanti aku update entri kat sana siap gambar sekali . Kedai tu kedai masakan Thai ni le ,tapi masakan dia sama je macam kat Perlis ni . Tukang masak dia sama kot . So , kursus Rabu pagi , insyaAllah petang tu boleh tolak balik dah . Kat bawah ni alamat dan no telefon tu untuk sape yg nak menginap di Tampin ni :



Budget hotel Wangsamas (Tampin) 
Lot 454, Jln. Seremban 73000 Tampin, Negeri Sembilan, Malaysia
Tel: 06-443 3333
World / Malaysia / Negeri Sembilan / Tampin 
Coordinates: 2°28'23"N   102°13'51"E

Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

3 comments:

Nas said...

salam bro, puas search google gambar2 dlm hotel ni. mcm mane duduk hotel ni?

dalam die ok tak?

zila said...

yela ..mcmna ye dlm nya? next month nak gi kenduri kat tampin :)

liyana mila said...

upload gambar bilik hotel ni...plz...

Post a Comment