Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

12 Jul 2012

AJARAN SESAT ADALAH PUNCA TERKINI KES AMUK PASANGAN DI JPM PUTRAJAYA


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !


Punca terkini kes amuk di JPM Putrajaya bg saya adalah  ' AJARAN SESAT ' . Hanya orang yg mengikut ajaran sesat je yg mengaku dia Imam Mahdi . Polis mensyaki dia ahli kumpulan ajaran sesat . Ni bukan aku reka2 sendiri ni , rujuk sumber ni . Sumber dari utusan.com.my


Polis sedang memeliti , laman sosial beliau , seperti blog, facebook , twitter dll , samada dia terliabt ajaran sesat ke. Kata ketua polis negara petikan dr Utusan M'sia...."Siasatan awal mendapati, kejadian amuk ini bukan dirancang dan ia bukan satu komplot besar-besaran. K
ita akan mengesan laman sosial seperti Facebook yang dimiliki lelaki itu untuk menyiasat kewujudan ajaran sesat yang mempengaruhinya"


Dia ditembak untuk mengelakkan dia terus mencederakan orang lain . Bagus le mati terus , kalau cacat seumur hidup cam na , tak ke susah nak keluar masuk mahkamah. Tak ke gitu !!


KESIMPULANNYA PUNCA SEBAB MEREKA MENGAMUK YG SAYA DIKENAL PASTI BERDASARKAN PEMERHATIAN DI AKHBAR, BLOG, DAN FACEBOOK POLIS, ADALAH  ' AJARAN SESAT '  .

Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

No comments:

Post a Comment