Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

11 Aug 2012

Senarai artis yang berhijrah , berhijab, bertudung penuh dari dulu hingga sekarang ..


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !

Ramai artis bertudung sekarang ni , Alhamdulillah dah terima hidayah , artis bertudung yang setakat saya tau adalah  Kak Ogy...


Aida Rahim


Kak Nora 



Ahaa 3 orang ni yang saya kenal Natasha Hudson, Shasya Elite , Syarifah Sofea.....


Leya Hot FM 


Terbaru .... Shila Amzah



Wardina , dah lama dah ...


Anna Raffali ...".tolong ingatkan aku "


Abby Abady ...


Irma Hasnie..


Fazurina ....yang selalu berlakon drama tu..


Dan Jangan Terkejut !!... 

 

yang ni saja nak try pakai tudung ni ...buat lawak je Angah ni ...kata Angah tadi kat TV , behind the scene " Jangan lupa tengok Seram Sejuk di pawagam berhampiran" 




Ramai lagi artis lain yang bertudung , mungkin saya terlepas pandang , nampaknya ini adalah perkembangan positif dalam industri hiburan Malaysia...






Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

1 comment:

Post a Comment