Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

24 Aug 2012

Restoran Umbut lagi ....


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !

Banyak kedai masih tutup , jadi Restoran Umbut juga jadi sasaran, kedai tu je selera aku. Malam ni order bihun goreng je tarok daging dalam dia tak mau ayam . Minggu depan , kedai banyak buka kot , feveret aku Sajian Rasa Utara raya ke sebelas baru buka . Pening juga nak cari kedai makan kalau malas masak ni .

Kedai western food aku kat Kangar tutup terus sbb tukang masak lari, nama kedai tu Chilli Esquina . Nasi daging black pepper sedap kedai tu . Hari-hari atur kedai je , kalau semua kedai tutup macam raya hari tu , KFC lah destinasiku.....

Kalau nak dikira berapa belanja makan sebulan? Tak yah kira le , nanti tak gamak nak makan . Yang penting kita cari jalan macam mana nak tambah income , kan ? Ada orang kata nak makan pun berkire ke wei ? Doa kan bagi rezki lebih je .....
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

3 comments:

miz ruha said...

tuan kedai makan masih mood beraya.. =)

Intan Norhaida said...

kat phg mostly tuan kedai orgkelate, lmbt le bukak..depa masing2 blik kelate lame...huhu

Arau Blogger said...

masak maggie boleh le ....

Post a Comment