Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

27 Aug 2012

Punca Sharbinee gatal seluruh badan


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !


Puncanya Sharbinee gatal adalah akibat alergik pada makanan dan ubat.

 “Saya rasa seperti nak berbogel kerana tidak tahan dengan rasa gatal yang amat sangat di seluruh badan,” kata penjaga gol skuad bola sepak Terengganu, Mohd Sharbinee Allawee Ramlie yang pelik dengan kejadian dialaminya, malam kelmarin.

Mujur tak berbogel atas padang.. kalau tidak tak pepasal dapat tengok wayang free

Kejadian berlaku ketika Mohd Sharbinee beraksi bersama rakan sepasukan menentang Angkatan Tentera Malaysia (ATM) dalam saingan Piala Malaysia kumpulan B di Stadium Majlis Perbandaran Selayang, Selangor.

Insiden yang berlaku kira-kira 10 minit sejurus separuh masa kedua bermula itu menyaksikan Mohd Sharbinee, 25 akhirnya rebah di padang akibat pitam dan terpaksa diusung keluar sebelum dikejarkan ke Hospital Selayang manakala tempatnya digantikan penjaga gol simpanan, Mohd Saifuddin Mokhtar.

Banyak betul kes yang berlaku di padang bola ni , ada yang mati pun ada .......

Mohd Sharbinee berkata, sebelum pengsan dia sempat menanggalkan sarung tangan serta jersinya saja dari badan untuk mengurangkan rasa gatal yang dialami.


“Selepas menerima rawatan di Hospital Selayang, saya dibenarkan keluar pada jam 2 pagi dan doktor mengatakan kegatalan teruk yang saya alami itu berpunca daripada kesan alahan makanan atau ubat.

Semoga Sharbinee sembuh dan dapat main bola macam biasa....

berita penuh

Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

No comments:

Post a Comment